Gıda Mühendisliği Öğrencilerinin Projesine TÜBİTAK’dan Destek

Adnan Menderes Üniversitesi Gıda Mühendisliği 3. sınıf öğrencilerinin projesi, TÜBİTAK 2209-A lisans öğrenci projesi kapsamında 18 Ağustos 2020 tarihinde kabul edildi.

Gıda Mühendisliği Öğrencilerinin Projesine TÜBİTAK’dan Destek

Proje ekibi; Yürütücü Can Dinçer, Yardımcı Araştırmacılar Ceren Eren ve İlayda Sendegül Özkan, halk arasında yara ve yanıklarda sıkça kullanılan sarı kantaron otunun (Hypericum perforatum) etkilerini laboratuvar koşullarında araştıracaklarını belirttiler.

Proje danışmanlığını yürüten Dr. Öğr. Üyesi Olcay Boyacıoğlu, “Pandemi döneminde vazgeçmeyip özveriyle başvurularını evden tamamlayan öğrencilerimizi tebrik ederim.” dedi.

Paylaş:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Whatsapp İhbar